Η επόμενη κατηγορία στην οποία θα αναφερθούμε είναι εκείνη που τα σκυλιά φερμάρουν το θήραμα. Τα σκυλιά που απαρτίζουν αυτήν την κατηγορία είναι πολύ ευέλικτα, με ισχυρό και δυνατό μυοσκελετικό, έχουν άριστη όσφρηση, πρέπει να είναι άψογα εκπαιδευμένα, να μπορούν να αναπτύσουν μεγάλες ταχύτητες για την κατάκτηση του θηράματος, να μπορούν να αντέχουν σε αντίξοες συνθήκες, να είναι ατρόμητα και πολύ έξυπνα. Τα σκυλιά αυτά έχουν μία συγκεκριμένη μέθοδο στο κυνήγι. Αρχικά εντοπίζουν το θήραμα. Τη στιγμή που θα γίνει αυτό μένουν εντελώς ακίνητα ώστε να μπορέσει ο κυνηγός να πλησιάσει. Τα σκυλιά παρόλο που είναι ακίνητα συνεχίζουν να παρατηρούν το θήραμα και την κατεύθυνσή του..
Με τη στάση του σώματος δείχνουν στον κυνηγό την ακριβή θέση του θηράματος, τεντώνουν το λαιμό και σηκώνουν συνήθως το μπροστινό πόδι. Όταν το θήραμα χτυπηθεί, ο κυνηγός δίνει την κατάλληλη εντολή στο σκύλο ώστε να πάει να το φέρει, για αυτό κιόλας το δάγκωμα των σκύλων αυτής της κατηγορίας πρέπει να είναι απαλό. Τα προτεινόμενα σκυλιά είναι το Ιρλανδέζικο Σέτερ, το Γερμανικό Πόιντερ, ο Γερμανικός Κοντότριχος Δείκτης, το Αγγλικό Σέτερ και το Επανιέλ Μπρετόν.

nike-air-force-1-shadow-lucky-charms-dj5197-100-date-sortie | 【国内 9/17 発売】ナイキ エア マックス 90 “ルチャリブレ” (NIKE nike mercurial fly lite super lock screen black “Lucha Libre”) [DM6178 - indoor track running flat nike shoes clearance - 010] , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信! - Snaidero-usa