Εσείς το ζητήσατε…εμείς το πραγματοποιήσαμε!!

Η τάξη EXTREME CANINE επιτέλους ξεκινάει.
Θέλετε να μάθει ο σκύλος σας κόλπα;
Να υπακούει στις βασικές σας εντολές;
Να κοινωνικοποιηθεί;
Να διασκεδάσετε μαζί του;
Τότε ΜΗΝ αργείτε!!!

!! ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ !!

Η τάξη EXTREME CANINE 1 είναι ανοιχτή για τον καθένα. Σκύλοι όλων των ηλικιών, όλων των χαρακτήρων και όλων των μεγεθών είναι ευπρόσδεκτοι. Στο τμήμα αυτό οι σκύλοι θα μάθουν τις πρώτες βασικές εντολές (κάτσε, ξάπλα, μείνε κλπ.), τα πρώτα κόλπα (χέρι, τούμπα, σούζα, υπόκλιση κλπ.) και φυσικά να συνυπάρχουν ειρηνικά μεταξύ τους. Εσείς θα μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τους τετράποδους συντρόφους σας, θα μπορείτε να τους ελέγχετε καλύτερα σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, και θα αποκτήσετε μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.

Η τάξη αυτή είναι υποχρεωτική και για όποιον θέλει να συνεχίσει στο EXTREME CANINE 2 & 3 όπου πλέον επικεντρονόμαστε στην εκμάθηση πιο σύνθετων κόλπων. (πχ. Μαζεψε τα παιχνιδια σου, φερε την μπύρα από το ψυγείο, κολπα ισορροπίας και κόλπα συνεργασίας 2 ή περισσοτέρων σκύλων).

Τα μαθήματα θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα κάθε Παρασκευή απόγευμα και η ολοκλήρωση της τάξης είναι σε 2 μήνες ( 8 μαθήματα)

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Παρασκευή 16/01/2015 και ώρα 19:30 στο χώρο του Working Devils στα Καλύβια Αττικής ( χάρτη θα βρείτε στο workingdevils.gr)

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ :

1) Να έχετε κλείσει θέση επικοινωνόντας μαζί μας τηλεφωνικώς
2) Ένα λουρί μήκους τουλάχιστον 1,20μ. ή μεγαλύτερο
3) Ένα τσαντάκι μέσης ΓΕΜΑΤΟ μεζεδάκια (κάτι μαλακό, ΟΧΙ αλμυρό να μην λυσσάξουνε, και κομμένο σε μικρά κομματάκια… ένα παριζάκι γαλοπούλας ή λουκανικάκια είναι ότι πρέπει)
4) Έναν νηστικό σκύλο
5) Αθλητικά, ζεστά ρουχα και παπούτσια για τα αφεντικά
6) Τα χρήματα για την συμμετοχή σας
7) Ένα μεγάλο χαμόγελο και πολύ κέφι για να περάσουμε καλά

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945-781070 Πιαλόγλου Μαρία-Χριστίνα
&
6942-527522 Δανιάς Κων/νος

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

75% - تسوق أونلاين في السعودية مع خصم 25 , أحذية ازياء رياضية الجري للرجال , adidas copa mundials in color today schedule 2016 , نمشي | Nike