Εντολή Ντροπή

Μπορείτε να μάθετε στο σκύλο σας να δείχνει ότι ντρέπεται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να γνωρίζει ο σκύλος σας την εντολή “ΚΑΤΩ”, το λουρί του και μερικές λιχουδιές. Πρώτα, κρατήστε τη λιχουδιά κάτω από τη μύτη του σκύλου σας και μετακινήστε το χέρι, που έχει τη λιχουδιά, προς τα κάτω. Δώστε στο σκύλο σας την εντολή “ΚΑΤΩ” ώστε να ακολουθήσει το χέρι σας και να ξαπλώσει. Αυτό που θέλετε να πετύχετε είναι το μπροστινό μέρος του σκύλου να έχει ακουμπήσει το πάτωμα ενώ το πίσω όχι ακόμα. Μπορείτε να το καταφέρετε αυτό δίνοντας στο σκύλο σας μία λιχουδιά όταν θα έχει τα μπροστινά πόδια στο πάτωμα, πριν ξαπλώσει τελείως. Εάν ο σκύλος σας αρχίσει να βάζει πρώτα το πίσω μέρος του σώματός του στο πάτωμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λουρί για να τον βάλετε στη θέση που θέλετε. Μπορείτε επίσης με το άλλο σας χέρι να τον αγγίξετε ευγενικά, στο στομάχι του, ώστε να τον βοηθήσετε να κρατήσει την πλάτη του και να μη ξαπλώσει. Η ιδέα είναι να συνηθίσει ο σκύλος σας να έχει μόνο τα μπροστινά του πόδια κάτω στο έδαφος. Δε χρειάζεται να πείτε την εντολή σε αυτό το σημείο. Απλά επιβραβεύστε τον με τη φράση “Καλός Σκύλος”. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 3-4 φορές.

nike foamposite 2000 black women shoes heels - Blanco - 991 - DJ3180 - Nike Air Max 97 By You Zapatillas personalizables | nike free runs shoes for men 13 wide feet - 006 - Nike Air Max 97 Γυναικεία Παπούτσια Μαύρα 921733

Eντολή Παρακάλεσε

Μπορείτε να διδάξετε στο σκύλο σας να παρακαλάει. Το μόνο που απαιτείται είναι να ξέρει την εντολή “ΚΑΤΣΕ”.
Η εντολή αυτή απαιτεί από το σκύλο σας να κάθεται στα πίσω του πόδια, ενώ θα έχει τα μπροστινά του στον αέρα. Μετακινήστε το χέρι σας, με τη λιχουδιά, ακριβώς πάνω από το κεφάλι του. Αυτή η κίνηση αυτομάτως θα αναγκάσει το σκύλο σας να σηκώσει τα δύο μπροστινά πόδια και να κάτσει στα πίσω, ώστε να μπορέσει να πιάσει τη λιχουδιά. Πείτε την εντολή “ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ”. Όταν ο σκύλος σας κάτσει στα πίσω του πόδια και σηκώσει τα μπροστινά, αφήστε τον να πάρει τη λιχουδιά από το χέρι σας.
Μην κρατάτε τη λιχουδιά πολύ ψηλά και μην κουνάτε το χέρι σας, ενώ ο σκύλος σας προσπαθεί να την πιάσει. Ο σκύλος σας δε πρέπει να αναγκαστεί να πηδήξει για να πιάσει τη λιχουδιά.

FW0663 - adidas samba ireland live score last night - adidas Futurenatural Shoes Vivid Red Mens | New Balance 550 "White/Green" - Lemontroyal

Eντολή Κάνε ότι Φοβάσαι

Για να διδάξετε στο σκύλο σας το “ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ”, θα πρέπει να ξέρει την εντολή “TARGET”.
Η εντολή αυτή θα μάθει στο σκύλο σας να τρέχει κάτω από ένα τραπέζι ή ένα κρεβάτι και να σας κοιτάζει σαν να φοβάται ή να προσποιείται ότι κρύβεται από κάτι.
Για να τον εκπαιδεύσετε, χρειάζεστε ένα frisbee και μερικές λιχουδιές. Επίσης θα χρειαστεί και ένα clicker. Εάν δεν έχετε clicker (ή εάν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής), οι λιχουδιές και πολλές επιβραβεύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν εξίσου. Για να βάλετε το σκύλο σας κάτω από το τραπέζι ή το κρεβάτι, τοποθετήστε σε αυτά τα μέρη λιχουδιές. Ο σκύλος σας θα πρέπει να συρθεί για να καταφέρει να μπει κάτω από το τραπέζι ή το κρεβάτι. Τη στιγμή που ο σκύλος σας θα κοιτάζει κάτω από το τραπέζι / κρεβάτι, χρησιμοποιήστε το clicker ή πείτε “Καλός Σκύλος”. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 5-6 φορές ώστε να μπορεί ο σκύλος να κοιτάζει άνετα.
Όταν ο σκύλος σας θα μπορεί να ακολουθεί αυτά τα βήματα, είναι η ώρα να φέρετε το frisbee. Βάλτε μία λιχουδιά στο frisbee, δείξτε το στο σκύλο σας και βάλτε το frisbee κάτω από το τραπέζι ή το κρεβάτι. Ύστερα αφήστε τον να το πλησιάσει. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 4-5 φορές και επιβραβεύστε τον με μία λιχουδιά. Τώρα είναι η ώρα να πάρετε τη λιχουδιά από το frisbee και να κάνετε το σκύλο σας να πάει εκεί. Ο σκύλος ενστικτωδώς θα θελήσει να πάει εκεί να το πάρει. Κάθε φορά που ο σκύλος θα πηγαίνει στο επιθυμητό σημείο, κάντε ΚΛΙΚ με το clicker ή πείτε “Καλός Σκύλος” και επιβραβεύστε τον με μία λιχουδιά. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 3-4 φορές.
Για να κάνετε το σκύλο σας να σας κοιτάξει ενώ θα πηγαίνει να κρυφτεί, μην κάνετε ΚΛΙΚ και μην πείτε τίποτα. Ο σκύλος σας θα βγάλει το κεφάλι του έξω να δει αν κάτι πάει στραβά. Όταν το κάνει αυτό, χρησιμοποιήστε το clicker ή πείτε “Καλός Σκύλος” και δώστε του λιχουδιά. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα μέχρι να νιώθει άνετα να μπαίνει κάτω από το τραπέζι ή το κρεβάτι και να σας κοιτάζει. Συμπεριλάβετε την έκφραση “ΦΟΒΑΣΑΙ?”, ο σκύλος θα συνδυάσει την έκφραση αυτή με όλη τη δράση.

adidas heliopolis hotel in dubai , adidas concord ankle fur sneakers boys running Release Date Info , MysneakersShops | White x Air Jordan 1 NRG UNC The Ten — IetpShops - nike free run 3 gs - Off