Εντολή Target

Η εντολή “TARGET” θα διδάξει στο σκύλο σας πως να πιάνει και να κρατάει κάτι με τα μπροστινά του πόδια. Το μόνο που απαιτείται για αυτήν την εντολή είναι να έχετε ένα Frisbee. Αυτή η εντολή θα είναι η βάση και για άλλες εντολές.
Το πρώτο βήμα είναι να ενθουσιάσετε το σκύλο σας με το frisbee. Τοποθετήστε μια λιχουδιά πάνω στο frisbee και βάλτε το στο πάτωμα. Ο σκύλος σας θα πάει να πάρει τη λιχουδιά, αλλά παράλληλα θα θελήσει να πιάσει και το frisbee, οπότε ο σκύλος σας θα κρατάει το frisbee με τα μπροστινά του πόδια για να πάρει τη λιχουδιά. Όταν αυτό συμβεί, πείτε την εντολή “TARGET”. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 3-4 φορές.

nike air force 1 low uv | 40 Ways to Wear a Leather Jacket in 2019 - Fashion Inspiration and Discovery

Eντολή Dead

Αυτή η εντολή θα διδάξει το σκύλο σας πως να κάνει τον “πεθαμένο”. Για να του μάθετε αυτή την εντολή ο σκύλος σας θα πρέπει να ξέρει την εντολή “ΤΟΥΜΠΑ” όπως και την εντολή “ΚΑΤΩ”. Πείτε στο σκύλο σας τη λέξη “ΜΠΑΜ” και μιμηθείτε με το χέρι σας ένα πιστόλι. Έπειτα συνεχίστε με τις εντολές “ΚΑΤΩ” και “ΤΟΥΜΠΑ”. Δώστε στον σκύλο σας μία λιχουδιά. Η ιδέα που κρύβεται πίσω από την εντολή “DEAD” είναι να κρατήσει ο σκύλος σας το κεφάλι του στο έδαφος, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα του δώσετε την λιχουδιά μόνο όταν θα τα έχει εκτελέσει όλα σωστά. Μπορείτε να διδάξετε το σκύλο σας να συνδέει μία απλή χειρονομία με αυτές τις τρεις εντολές, ''ΚΑΤΩ'' - ''ΤΟΥΜΠΑ'' - ''DEAD'', οπότε όταν θα βλέπει τη χειρονομία του όπλου και θα ακούει το “ΜΠΑΜ”, αμέσως θα ξέρει ότι θα πρέπει να πέσει στο πάτωμα και να ρολάρει στην μία του πλευρά. Η εντολή αυτή απαιτεί συχνή εξάσκηση και είναι βασικό να μη ξεχνάτε να επιβραβεύετε τον σκύλο σας, αλλά και να επαναλαμβάνετε το κάθε βήμα 4-5 φορές. Επίσης να κάνετε μικρά διαλείμματα παιχνιδιού ενδιάμεσα. Η ιδέα είναι να κουράσετε τον τετράποδο φίλο σας ώστε να είναι έτοιμος να ξαπλώσει όταν του πείτε, αυτό βοηθάει εξαιρετικά το σκύλο σας να μάθει το “DEAD” πιο εύκολα.

nike flex contact boys shoes gray - Nike Air Force 1 Shadow Cashmere/Pale Coral - Pure Violet CI0919 - 700 | Yeezy Boost 350 Trainers