Φιλί

Εύκολα μπορείτε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας να σας δίνει φιλάκι !
Για να το καταφέρετε αυτό, πάρτε μία λιχουδιά που να είναι μαλακή και να έχει μία διακριτική μυρωδιά. Τρίψτε τη λιχουδιά στο μάγουλό σας. Ύστερα πλησιάστε το πρόσωπό σας στο σκύλο σας και πείτε “ΦΙΛΙ”. Ο σκύλος σας θα σας γλύψει στο μάγουλο ακριβώς στο μέρος που έχετε τρίψει τη λιχουδιά. Επιβραβεύστε την καλή του συμπεριφορά με τη φράση “Καλός Σκύλος”. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα μερικές φορές ακόμη.
Μπορείτε να το επαναλάβετε και στο άλλο μάγουλο ή ακόμα και στο χέρι. Κάθε φορά που θα πλησιάζετε το πρόσωπό σας κοντά στον σκύλο σας, πείτε την εντολή “ΦΙΛΙ”. Σύντομα θα μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να χρειάζεται να τρίβετε τη λιχουδιά στο μάγουλό σας!

nike-air-force-1-shadow-lucky-charms-dj5197-100-date-sortie | nike vortex cheap sale on amazon ebay price list - IwmsaShops - Medio Maratón Madrid 2021 , Carreras populares

Περίμενε

Η εντολή “ΠΕΡΙΜΕΝΕ” είναι παρόμοια με την εντολή “ΜΕΙΝΕ”, μόνο που η εντολή “ΠΕΡΙΜΕΝΕ” θα κάνει το σκύλο σας να μην κουνηθεί καθόλου μέχρι να πείτε εσείς το πότε.
Αυτή η εντολή σώζει δυνητικά τη ζωή του σκύλου σας, τον αποτρέπει από το να τρέξει μέσα στην κίνηση και τον διδάσκει να περιμένει μέχρι να περάσει η κίνηση, πριν διασχίσει το δρόμο. Η ιδέα αυτής της εντολής δεν είναι να μένει ο σκύλος σας τελείως ακίνητος αλλά να μην αντιδρά μέχρι να του δώσετε την επόμενη εντολή. Για να του διδάξετε την εντολή “ΠΕΡΙΜΕΝΕ”, ο σκύλος σας πρέπει ήδη να ξέρει την εντολή “ΜΕΙΝΕ”. Το πρώτο βήμα είναι να περπατήσετε με το σκύλο σας προς μία κλειστή πόρτα. Αυτή μπορεί να είναι η μπροστινή ή η πίσω πόρτα του σπιτιού σας. Δώστε στο σκύλο σας την εντολή “ΜΕΙΝΕ”. Ο σκύλος σας πρέπει ήδη να καταλαβαίνει την εντολή, πρέπει λοιπόν να κάτσει δίπλα στην πόρτα. Ανοίξτε την πόρτα καθώς του δίνετε την εντολή “ΠΕΡΙΜΕΝΕ”. Περάστε την πόρτα (χωρίς το σκύλο σας) κάνοντας μερικά βήματα και γυρνώντας από την άλλη. Εάν ο σκύλος σας θέλει να σας ακολουθήσει (το οποίο είναι απόλυτα φυσικό), δώστε του ξανά την εντολή “ΠΕΡΙΜΕΝΕ” και προχωρήστε μπροστά μερικά βήματα. Περιμένετε λίγο και ύστερα επιτρέψτε στο σκύλο σας να περάσει την πόρτα και να έρθει κοντά σας.
Εάν ο σκύλος σας ακολουθήσει επιτυχώς τις εντολές, δώστε του μία λιχουδιά και επιβραβεύστε τον με θετική συμπεριφορά λέγοντάς του “Καλός Σκύλος”. Σε περίπτωση που ο σκύλος δεν υπακούσει στις εντολές, πηγαίνετε πίσω, μπείτε μέσα στο σπίτι, κλείστε την πόρτα και μείνετε πίσω από το σκύλο σας για ένα λεπτό περίπου. Μετά ανοίξτε πάλι την πόρτα και επαναλάβετε τα βήματα άλλη μία φορά. Μπορείτε να εναλλάσσετε την ένταση αυτής της άσκησης, αυξάνοντας το χρόνο που θα περιμένει ο σκύλος στη θέση του, προτού βέβαια σας ακολουθήσει και πάρει τη λιχουδιά του.

nike air force 1 low uv | nike lebron x gold white for sale on amazon

Πάρε

Για να μάθει την εντολή “ΠΑΡΕ” πρέπει πρώτα να έχετε κάνει εξάσκηση με το clicker. Για να ξεκινήσετε, βάλτε κάτι στο πάτωμα περίπου στα 3 βήματα μακριά από τον σκύλο σας. Όταν ο σκύλος σας θα πάει προς το αντικείμενο κάντε μία φορά ΚΛΙΚ και δώστε στον σκύλο σας μία λιχουδιά . Όταν ο σκύλος θα είναι αρκετά κοντά στο να ακουμπήσει το αντικείμενο με τη μύτη του, χρησιμοποιείστε το clicker, κάντε άλλο ένα ΚΛΙΚ και δώστε του άλλη μία λιχουδιά. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα. Καθώς ο σκύλος σας θα έρχεται όλο και περισσότερο σε επαφή με το αντικείμενο, τόσο θα εξοικειώνεται και με τον ήχο του clicker.
Σταδιακά κρατώντας το clicker και χρησιμοποιώντας το κάθε φορά που ο σκύλος κάνει τις σωστές κινήσεις, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι αγγίζοντας το αντικείμενο, θα έχει ως αποτέλεσμα να παίρνει λιχουδιά. Εάν ο σκύλος σας βάλει το είδος στο στόμα του τότε κάντε άλλο ένα ΚΛΙΚ και επιβραβεύστε τον. Όταν μάθει ότι βάζοντας το αντικείμενο στο στόμα του θα ακούει το ΚΛΙΚ και θα επιβραβεύεται, τότε κρατήστε λίγο παραπάνω τη λιχουδιά μέχρι να σηκώσει το αντικείμενο από το έδαφος. Αυξήστε το χρόνο μεταξύ της λιχουδιάς και του clicker ώστε να κρατήσει ο σκύλος το αντικείμενο περισσότερο στο στόμα του. Καθώς ο σκύλος θα αρχίσει να μαθαίνει να σηκώνει το αντικείμενο από το πάτωμα και να έχει αυτή του η πράξη ως αποτέλεσμα να παίρνει λιχουδιά, μετακινήστε το αντικείμενο ακόμα πιο μακριά. Όταν φτάσετε σε αυτό το επίπεδο, χρησιμοποιήστε τη λέξη “ΠΑΡΕ” καθώς ο σκύλος θα σηκώνει το είδος και θα το κρατάει στο στόμα του!

JuzsportsShops , Achète, vends ou échange les vêtements, chaussures et accessoires que tu ne portes plus ! | Alwancolor , nike shox grey volt white black women church suits , News And Releases For Sneakerheads , Home

Μίλησε

Το μόνο που απαιτείται για να πετύχετε αυτή την εντολή είναι να έχετε κάτι με το οποίο ο σκύλος σας διασκεδάζει ή θέλει. Μπορεί να είναι κάποιο αγαπημένο του παιχνίδι ή κάποια λιχουδιά. Θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα μέσα για να πείσετε ευγενικά το σκύλο σας να σας μιλήσει. Κάντε μία χειρονομία με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, σα να μιμείστε ένα στόμα που μιλάει. Όταν κάνετε τη χειρονομία, δώστε την εντολή “ΜΙΛΗΣΕ”. Μη δώσετε στο σκύλο σας τη λιχουδιά ή το παιχνίδι πριν γαυγίσει. Όταν γαυγίσει, επιβραβεύστε τον με μία λιχουδιά και τη φράση “Καλός Σκύλος”.
Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 4-5 φορές ώστε να μπορεί ο σκύλος να εκτελεί την
εντολή με άνεση.

JmksportShops , Chaussures, sacs et vêtements , Livraison Gratuite | Nike - Sportswear - Nike Tracksuits, Jackets & Trainers